• facebook
  • flickr
  • google
  • instagram
  • linkedin
  • mail
Nicoly Vermeulen = Leugenaar

Nicoly Vermeulen = Leugenaar

Zo ziet ze er best lief uit, die Nicoly Vermeulen. Toch is ze voor mij nu al DE grote leugenaar van 2015! Iemand die met pek en veren over de grens gezet hoort te worden. Iemand voor wie de schandpaal eigenlijk weer ingevoerd zou moeten worden.

Ze is namelijk voorzitter van de Raad van Bestuur van de SVB. De SVB zult u denken? Ja, de Sociale Verzekerings Bank, de organisatie die verantwoordelijk is voor de uitbetalingen van PGB en de salarissen die daarbij horen. Oh wacht, verantwoordelijk voor het NIET uitbetalen van deze zaken.

Nicoly Vermeulen is dus verantwoordelijk voor al die duizenden mensen die nu in financiële problemen verkeren, hun hypotheek of huur nauwelijks of niet kunnen betalen, die zo onderhand geen geld meer hebben om de dagelijkse boodschappen te doen. Die duizenden mensen die als werk het zorgen voor de zieken, zwakken en degenen die het slechter getroffen hebben in dit leven.

Maar wat schrijft  Nicoly Vermeulen op haar profiel van de SVB? Je gelooft het gewoon niet!

Voor mij is de uitdaging om binnen de publieke dienstverlening te zorgen voor efficiëntie zonder dat daarbij de dienstverlening aan de klant in het geding komt. Dat sluit geweldig aan bij de ambities van de SVB.

Omdat de schandpaal op het dorpsplein toch geen terugkerend fenomeen gaat worden, vraag ik u om dit bericht te delen, zodat Nicoly Vermeulen in ieder geval in de digitale schandpaal te kijk kan worden gezet.

 

jo reaksje